Bra städ kräver rätt förutsättningar!

Cleanova tillhandahåller prisvärd och kvalitetssäkrad städservice helt anpassad utefter kundens behov. Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster för såväl privatpersoner som företag, bland annat regelbunden hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, lokalvård och trappstädning.

Vi har möjlighet att erbjuda kvalitetsstäd till ett lågt fast månadspris genom en välplanerad och kostnadseffektiv organisation. Vår städning utförs noggrant av vår utbildade personal och kvalitetssäkras via väl inarbetade städrutiner och interna dokumentationer.


Som kund hos Cleanova har man alltid en Nöjdkundgaranti att falla tillbaka på om man mot förmodan skulle vara missnöjd över något. Vi jobbar hårt för att vara en bra arbetsplats och säkerställer att vår personal växer, utvecklas och att de stöttas från första passet. Vi värnar om våra medarbetare och arbetar under måttot att ”Nöjda Städare leder till Nöjda Kunder”. Långsiktig anställning är alltid vår målsättning för att uppnå bästa resultat då våra anställda får möjlighet att sätta sig in i och lära sig våra inarbetade städrutiner och ta del av viktiga utbildningar inom städteknik, ergonomi och miljö. Dessutom är alla våra medarbetare fullt försäkrade och om olyckan skulle vara framme täcker alltså våra försäkringar alla möjliga eventualiteter. Målet är att alltid ha samma erfarna lokalvårdare som kommer till just dig eller företaget varje gång och vi erbjuder konkurrenskraftig lön med betald semester, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vi har utarbetade rutiner för nyckelhantering, larmkoder och sekretessklassade uppgifter och vi gör alltid bakgrundskontroller mot belastningsregistret vid nyanställningar. Miljön ska alltid stå i fokus i alla led för att vi ska ge efter ett så litet klimatavtryck som möjligt i vårt dagliga arbete och vi städar i stort sett uteslutande med Svanenmärkta städprodukter för att kunna erbjuda våra kunder en kemikaliefri omgivning i hemmet och på företaget.

Vid intresse tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. 
Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360