VISNINGSSTÄD

VISNINGSSTÄD

Få saker ger ett så omedelbart första intryck som hur rent ditt hem är, så för att ytterligare förbättra chanserna till en god affär ser vi till att du får en skinande ren bostad och istället kan fokusera på annat kring försäljningen och den nya bostaden. Visningsstäd påminner i mångt och mycket om vårt storstäd men med vissa skillnader. Extra fokus ligger på dekorativt städ, blanka ytor samt fläckborttagning för att i största mån återskapa en känsla av nybygge eller nyrenovering, men givetvis ingår även alla dem vanliga städmomenten för en grundlig och väl utförd städning. Självfallet ingår fönsterputsning för bästa intryck av din bostad vid försäljningen! 


När du beställer ett visningsstäd av Cleanova ser vi till att mäklaren kan visa upp ditt hem från dess bästa sida när spekulanterna kliver in. Du får ett snyggt, rent och välstädat hem med fokus på de platser som besökarna tittar på mest. Våra visningsstäd beställs ofta innan fotograferingen av bostaden. Kompletteringsstäd mellan två visningar kan också vara på sin plats för att upprätthålla ett fräscht intryck av bostaden som ska säljas. 

Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. 
Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360

När det är dags att flytta är du välkommen att kontakta oss igen då du får 10% rabatt på ditt flyttstäd om du tidigare anlitat oss för ett visningsstäd. 


SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Cleanova får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget direkt på fakturan och sköter hela administrationsprocessen med skatteverket!


FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se