STORSTÄD

STORSTÄD

 Det finns väldigt många fördelar med att storstäda, då man städar ALLT grundligt och utförligt! Till skillnad från  vardagsstädning och veckostädning som främst syftar på att städa vissa delar av ett hem eller på ett kontor, såsom golv, badrum och köksytor, är storstädning betydligt mer omfattande än så. Utöver själva städningen av de mest använda områdena i lokalerna, där man vistas dagligen eller flera gånger i veckan, innebär storstädning att dessutom rengöra platser som man inte tänker på lika ofta eller inte kommer i kontakt med i samma utsträckning som andra delar av fastigheten. Kombinationen av att vissa saker i en fastighet sällan används, samt att det tar en viss tid innan damm och smuts har ansamlats där, gör också att det oftast inte behövs städas lika ofta som exempelvis ett kök eller badrum som kan användas flera gånger per dag. Den lägre frekventa städningen av dessa ytor resulterar i att smuts och damm ansamlas allt eftersom, och att se till att även hålla dessa delar av ett hem rent kan göra att rummen känns betydligt mer fräscha.

Varför är det så viktigt med storstädning?

Ett storstäd resulterar inte bara i ökad trivsel i ett hem utan i vissa fall kan otillräcklig städning påverka funktionen av andra samverkande delar. Om exempelvis ventiler blir för smutsiga fungerar dem sämre genom att smutsen täpper igen luftflödet och ventilationen vilket leder till att inomhusluften cirkulerar sämre. Detta i sin tur kan leda till fuktskador om inte fukten leds ut ur lokalerna och den ökade luftfuktigheten får bland annat kvalster och mikroorganismer att stortrivas vilket i sin tur kan skapa hälsoproblem för människor som vistas i lokalen. Med andra ord finns det en rad anledningar till varför man bör städa mer grundligt och utförligt med jämna mellanrum.


Vi på Cleanova rekommenderar våra kunder att man kombinerar sitt veckostäd med ett storstäd mellan 2-3 gånger per år för att hålla en bra total renlighetsnivå i hemmet över året. Genom kontinuerlig grundlig städning kommer du alltså öka trivseln i hemmet samtidigt som din hälsa påverkas positivt. Luftfuktigheten kommer att bli bättre och bakterietillväxten reduceras och den totala standarden blir förbättrad. 

Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. 
Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360
SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Cleanova får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget direkt på fakturan och sköter hela administrationsprocessen med skatteverket!FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se