RENOVERINGSSTÄD

RENOVERINGSSTÄD

Att bygga nytt eller renovera är något väldigt spännande och stimulerande för dem allra flesta, åtminstone när slutresultatet är klart, men att ta hand om efterspelet av exempelvis en omfattande renovering där byggdamm och smuts ligger som en tjock hinna över hela lokalens alla vrån är inte riktigt lika kul. Cleanova erbjuder ett omfattande byggstäd där allt städas i ordning för att ni så snabbt som möjligt ska kunna återgå till en normal vardag efter ett nybygge eller ombyggnation. Givetvis ingår även fönsterputs i vårt byggstäd. Beroende på hur pass omfattande städ som krävs kan vi behöva dela upp städet i två omgångar då byggdammet tenderar att yras upp i luften när själva grundstädet äger rum för att senare lägga sig som en hinna över alla ytor. Dagen därpå återkommer vi för att ännu en gång damma av samt våttorka dessa ytor så att bostaden lämnas i perfekt skick. Då görs även en slutbesiktning där vi tillsammans går igenom allt för att säkerställa att ni är helt nöjda med vårt uppdrag. Låt er fokus ligga på den kreativa biten av bygget och överlämna städet åt oss. Självfallet har alla våra kunder alltid en Nöjdkundgaranti för att ni ska känna er 100% trygga med valet av Cleanova som städbolag. 

Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. 
Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360
SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan. 


50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Cleanova får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget direkt på fakturan och sköter hela administrationsprocessen med skatteverket!


FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se