RELIGIÖSA BYGGNADER

STÄD AV RELIGIÖSA BYGGNADER 

Söker ni en pålitlig och professionell städfirma för kyrkostädning eller andra religösa och kulturella byggnader i Göteborg med omnejd? Med Cleanova får ni tillgång till skräddarsydda flexibla tjänster till ett fast månadspris på er beställning för att ni ska ha full kontroll över städkostnaderna. Givetvis utför vi även temporära extrabeställningar vid behov samt storstäd. Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360

Vi tänker förmodligen inte på religiösa byggnader som några skräpiga platser, men det är platser som frekvent besöks av stort antal människor och därav föreligger det ofta ett än större behov av städexpertis för att vårda detta kulturarv på rätt sätt. För mycket städning orsakar onödigt slitage, så därför gäller det att ha kunskap om vilken metod som påverkar underlaget på minsta möjliga sätt. Det gäller att städa så att det blir rent, men att städa varsamt och med omsorg. 


SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se