LOKALVÅRD


LOKALVÅRD

Söker ditt företag, förening eller liknande en pålitlig och professionell städfirma för lokalvård av hög kvalitet i Göteborg med omnejd? Hos Cleanova får du tillgång till skräddarsydda flexibla tjänster till ett fast månadspris på din beställning för att du ska ha full kontroll över dina städkostnader. Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360

Vi erbjuder lokalvård till en rad olika verksamheter och lokaler, både inom privat och offentlig sektor. Vi skräddarsyr alltid städningen för er verksamhet då alla lokaler ser olika ut och behoven varierar från plats till plats. Vår lokalvård kan utföras regelbundet en gång om dagen, en gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång i månaden, detta bestämmer ni helt och hållet själva. Det finns också möjlighet att säsongsanpassa frekvensen om behovet av städning varierar över året. Hos oss får du alltid ett fast månadspris, en nöjdkundgaranti, samma städare och en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända. Vi är mycket måna om att upprätthålla goda kontakter med våra kunder, stora som små. Vi vet att flexibilitet är en nyckelframgång inom serviceyrket och vi gör vårt yttersta för att tillgodose era önskemål och anpassar vårt städ utifrån era preferenser.SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se