KONTORSSTÄD

KONTORSSTÄD

Cleanova Städservice är proffs på kontorsstäd och städar allt ifrån stora kontorslokaler och kontorslandskap till mindre småföretag. Vi skräddarsyr allt utifrån era specifika behov och vi är kända för vår noggrannhet, flexibilitet och höga serviceanda. Vi använder bara miljömärkta städprodukter för att minimera våra miljöavtryck samt göra din arbetsplats fri från onödiga kemikalier. Fortsätt göra det ni är bäst på och låt oss hand om allt som har med städ att göra, det är vår expertis! 


Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360
Varför är det viktigt med kontorsstäd?

Vi människor har en naturlig instinkt att vilja ha det rent och fräscht runt omkring oss, så även på en arbetsplats. En smutsig arbetsmiljö med damm och beläggningar skapar stress samt medför rent fysiska opassligheter såsom infektioner, allergier och astma. Det får oss även i större grad att tappa fokus och koncentration, så för att motverka dessa negativa aspekter och istället främja produktiviteten och välbefinnandet bör varje arbetsplats ha regelbundet städ inplanerat minst någon eller några gånger per vecka.I tider av Covid-19 är det ännu viktigare att desinficera kontaktytor där många människor rör sig då smittor sprider sig lätt via både dörrhandtag och toaletter, men också genom gemensamma arbetsverktyg etc. När personal blir sjuka kommer även det inverka på den totala arbetsförmågan, vilket inte gynnar företaget i längden då sjukfrånvaro orsakar ojämna arbetsflöden. För att på bästa sätt ta hand om er personal görs det oftast bäst genom att lägga ut städningen på entreprenad för att på så vis försäkra sig om att städet alltid görs noggrant och kontinuerligt av en professionell städfirma. Detta är en hygiengaranti som vi på Cleanova stolt kan erbjuda er och ni behöver aldrig oroa er om att jobbet inte blir gjort! Vi är flexibla och kommer när det passar er arbetsplats bäst! Vår ambition är att vara det bästa och mest flexibla städbolaget i Göteborg med omnejd. Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar och att arbetsplasten ska vara perfekt varje gång vi lämnar lokalen!


SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se