HEMSTÄD

HEMSTÄD

Vad vill du få ut av din städhjälp? Är det lyxen av ett väldoftande och nystädat hem när du återvänder efter en lång dag på jobbet? Vill du frigöra extratid med partner, familj och vänner eller räcker tiden helt enkelt inte till för alla vardagssysslor? Vad din orsak än må vara finns vi till ert förfogande för att bidra till att få ihop vardagspusslet. Du som privatperson kan nyttja hushållsnära tjänster genom en skattereduktion upp till 75.000 kronor per år om 50% på arbetskostnaden vilket gör det möjligt att få hemstäd för en förhållandevis låg kostnad. Du väljer givetvis själv hur ofta du önskar att vi kommer, en gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång i månaden. Ert hemstäd anpassas utefter ert specifika behov, men standarden är damning av de fria ytorna, dammsugning samt våttorkning av samtliga golv. De flesta önskar att man har extra fokus på köket, WC och badrummen och det ingår självfallet i vårt standardhemstäd. Vi har öga för detaljer och ger er det där lilla extra varje gång vi varit hos er. Testa så förstår ni vad vi menar! 


Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360
SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Cleanova får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget direkt på fakturan och sköter hela administrationsprocessen med skatteverket!FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se