FLYTTSTÄD

FLYTTSTÄD

Ett flyttstäd omfattar kort och gott precis allt i ett hem, såväl synliga som dolda ytor. Total nollning av dammet, dammsugning och våttorkning i samtliga rum samt rengöring av alla skåp och hyllor både utanpå och inuti, avtorkning av golv- och taklister, rengöring av alla golvbrunnar, duschar, fläktar och ventiler mm. Varje yta i bostaden ska rengöras väldigt noggrant då det ställs höga krav på ett flyttstäd. 

Cleanovas flyttstäd följer Mäklarsamfundets riktlinjer så att kunden kan känna sig helt säker på att allt som ska ingå i en regelrätt flyttstädning kan bockas av för en problemfri överlämning till bostadens nya ägare. Eftersom ett flyttstäd omfattar så många olika städmoment och olika typer av ytor som ska städas i bostaden så som fönster, golv, vitvaror, avlopp, kakel, skåp och lister krävs en hel del städutrustning innefattande en rad olika städredskap och städmedel för att kunna rengöra allt på rätt sätt. Något som för en oerfaren kan ta väldigt lång tid att utföra och i synnerhet om man saknar rätt utrustning. Därför kan ni med gott samvete överlåta detta arbete till Cleanova för att försäkra er om att alla moment blir rätt utförda av utbildad professionell städpersonal. Med rätt utrustning och kompetens kan vi försäkra er om att arbetet blir noggrant, snabbt och effektivt utfört. Givetvis har kunden alltid en nöjdkundgaranti att falla tillbaka på om det mot förmodan skulle finnas någon anmärkning. Kommunikationen förs då med ansvarig besiktningsman samt dem som flyttar in i den städade bostaden. Detta för att ni istället ska kunna lägga all fokus på ert nya hem!


Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. 
Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360
SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Cleanova får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget direkt på fakturan och sköter hela administrationsprocessen med skatteverket!FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se