FÖRSKOLESTÄD

FÖRSKOLESTÄD

Söker ni en pålitlig och professionell städfirma för högkvalitativ städning av förskolelokaler i Göteborg med omnejd? Med Cleanova får du tillgång till skräddarsydda flexibla tjänster till ett fast månadspris på din beställning för att du ska ha full kontroll över dina städkostnader. Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360

Varför är det viktigt med förskolestäd?

Med hög professionalitet tar vi hand om städningen av era förskolelokaler. Vi garanterar att ni alltid har en välskött och välstädad vardagsmiljö som är sund både för barnen samt dem anställda förskolan. När och hur ofta ni vi vill att vi ska komma är helt upp till er och dem behov som föreligger i era lokaler. Varierar behovet av städ under året justerar vi frekvensen för att passa era behov. 

Risken att barn blir smittade av en infektion är sju gånger så hög på en förskola jämfört med barn som vistas hemma. Förskolebarn har normalt 6-9 infektioner per år och 90% av dessa orsakas av virus. Genom effektiva och bra städ- och hygienrutiner kan ohälsa, sjukfrånvaro och antibiotikaförbrukning reduceras markant. Detta görs oftast bäst genom att lägga ut städningen på entreprenad för att på så vis försäkra sig om att städet alltid görs noggrant och kontinuerligt av en professionell städfirma med rätt kunskaper. Detta är en hygiengaranti som vi på Cleanova stolt kan erbjuda er och ni behöver aldrig oroa er om att jobbet inte blir gjort! Vi är flexibla och kommer när det passar er bäst. 


SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se