FÖNSTERPUTS

FÖNSTERPUTS

Cleanovas erfarna fönsterputsare hjälper er att rengöra era fönster effektivt och tar bort all gammal ingrodd smuts på fönsterrutorna för ett skinande rent resultat. Alla rengöringsmedel och redskap som används ingår i tjänsten. Meddela oss antalet fönster vid offertförfrågan samt om dem är placerade på en höjd över 2,5m då vi behöver ta med oss extrautrustning. Skicka gärna med en bild till oss så vi kan se skicket på fönstren samt om det är 2 eller 4 sidor som ska rengöras. 

Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. 
Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360


SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan. 


50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Cleanova får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget direkt på fakturan och sköter hela administrationsprocessen med skatteverket!


FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se