FÖNSTERPUTS

FÖNSTERPUTS

Söker ditt företag, bostadsrättsförening eller liknande en pålitlig och professionell städfirma som kan putsa era fönster i Göteborg med omnejd? Tryck på knappen nedan och fyll snabbt och enkelt i vårt offertformulär så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert inom kort. Ni kan även nå oss på vår mail info@cleanova.se om ni har övriga frågor och funderingar kring våra olika städtjänster. Vill ni nå oss direkt är ni välkomna att ringa vår kundtjänst på 031 - 3000 360

Cleanovas erfarna fönsterputsare hjälper er att rengöra era fönster effektivt och tar bort all gammal ingrodd smuts på fönsterrutorna för ett skinande rent resultat. Alla rengöringsmedel och redskap som används ingår i tjänsten. Meddela oss antalet fönster vid offertförfrågan samt om dem är placerade på en höjd över 2,5m då vi behöver ta med oss extrautrustning. Skicka gärna med en bild till oss så vi kan se skicket på fönstren samt om det är 2 eller 4 sidor som ska rengöras. 


SUPERSMIDIG BETALNING ONLINE!

Våra digitala webbfakturor skickas som en betallänk på webben som du som kund når vart du än är. Du väljer själv om fakturan ska skickas som webbfaktura, PDF eller via ett SMS och du väljer det betalsätt som passar dig bäst huruvida det är betalkort, Apple Pay, Google Pay, bank- eller postgiro direkt på webbfakturan.


FRÅGOR PÅ DET?

Vår kundtjänst finns tillgänglig Måndag - Fredag 08:00-17:00 för att hjälpa dig! 

031 - 3000 360

info@cleanova.se